grand spinnGrand Spinn är en jackpot slot som tar med oss tillbaka till de lyxiga och glamourösa tiderna av Art Deco. Den här slotten spelas på 3 hjul med 1 linje och har massvis med roliga features som Multiplier Wilds, Nudge Feature samt tre jackpottar. Varje snurr kan trigga igång en jackpot vinst, och multiplier wilds kombinerat med nudging reels kan verkligen göra att det klirrar till i kassan!

Grand Spinn Symboler

Den här slotten har valt att använda de gamla ikoniska symbolerna som funnits på jackpott slottar sedan början. Vi har körsbären, apelsinerna, BAR-symbolen, Meloner och så vidare. Den allra bästa symbolen är de tre sjuorna och diamanterna. Som tidigare nämnt så har slotten en Multiplier Wild som både ersätter alla andra symboler och multiplicerar dem. Grand Spinn har ingen Scatter symbol, däremot tre stycken olika jackpottar som kan träffas närsomhelst.

Grand Spinn Grafik

I den här slotten har NetEnt valt att blanda ett robust tema av brunt tillsammans med symboler som är väldigt ikoniska när det kommer till slotmaskiner. Detta gör att det är väldigt mysigt att snurra, man får viben av att man sitter på en slotmaskin på ett litet fik eller en bar någonstans. Netent har verkligen lyckats med både grafik och animationerna i den här slotten, vilket är precis som förväntat. De märks verkligen att de är en av de bästa speltillverkarna på marknaden.

Bonusfunktioner

I den här slotten hittar vi tre stycken olika Features som kan inträffa närsomhelst i basspelet. Spelet har ingen klassisk bonusfunktion, utan har endast random features. De ser ut som följande:

Nudge Feature – När du snurrar i basspelet och missar en vinst med en symbol som landar antingen över eller under, så kan Nudge Feature inträffa, och hjulet hoppar upp eller ner ett steg för att fullborda din vinst.

Grand Spinn Jackpot – Lyckas du träffa alla tre Jackpot symbolerna av en utav de olika jackpottarna så vinner du den jackpotten!

Multiplier Wilds – Dessa ersätter alla andra symboler för att hjälpa dig bygga en vinstlinje. Den multiplicerar även dina vinster.

Grand Spinn Slutsats

Grand Spinn är en fantastisk slot som NetEnt lyckats väldigt bra med. För många av oss som spelat slots i väldigt många år känner verkligen nostalgin när vi spelar denna slot, med de gamla klassiska slotsymbolerna som funnits med sedan början. Grafik, ljud och animationer är även på topp-nivå, och håller den höga standarden som NetEnt har satt. Det är ganska ovanligt att se jackpott-slottar från NetEnt nuförtiden, men denna har de verkligen lyckats med. Man känner spänningen i varje snurr, då nästa snurr kan vara snurret som innehåller den där jackpotten man alltid glömt om. Grand Spinn har redan släppts och finns idag att spela på de flesta casinon som erbjuder NetEnt.